Press

Dastid Miluka: Femra ka diçka hyjnore, s’ka si ta humbë një magji të tillë


Panorama

Dastid Miluka: Letërsia si frymëzim dhe Marsel Prust në pikturën time


Shekulli Online

Dastid Miluka, visueel artiest


BRUZZ

Dastid Miluka: Femra dhe dashuria, të dyja magjike dhe të panjohura


Albanian Free Press

Dastid Miluka: Arti, akt krijues që cliron energji!


Revista Psikologjia

Dastid Miluka / Artisti vjen në një rrëfim për të kuqen, artin që bëhet sot dhe soc-realizmin…


Gazeta Shqip

Dastid Miluka: Femra ekuilibër mes mistikes dhe botës që njohim


Mapo

Dastid Miluka/ Fantazi dhe Ëndrra


Elegance Magazine

Photo of "Juice"


Together Magazine